Agenda

Regelmatig vind u ons op (jaar) markten, Braderieen, speciale evenementen of beurzen, op onze kraam hebben we steeds een wisselend aanbod - onderstaand treft u onze agenda

In verband met de ontwikkelingen rondom het Corona virus worden nu veel evenementen geschrapt, komende tijd zijn dus alle data onzeker valt er helaas dus weinig tot niets te melden. Indien u al afgesproken hebt om iets bij ons op een evenement of beurs op te halen neem ik contact met u op in het geval het evenement komt te vervallen zodat we een nieuwe afspraak kunnen maken - uiteraard kunt u tussentijds ook gewoon contact met mij opnemen voor vragen of het verzetten/veranderen van afspraken - gezien de omstandigheden doe ik er alles aan hier zo soepel mogelijk in te zijn!

Ik hoop spoedig iets nieuws te kunnen melden maar op het moment ben ik ook geheel afhankelijk van de ontwikkelingen in de wereld.

Marktdata

Image

AFGELAST!

In verband met het Coronavirus en de maatregelen hieromheen gaat de beurs voorlopig niet door, ook andere evenementen zijn op dit moment nog verboden!
Route naar locatie

Image

AFGELAST!

Zodra er meer bekend is en wij data weten die wel doorgang kunnen hebben wordt deze pagina bijgewerkt, helaas is het op het moment niet anders dan afwachten.
Route naar locatie

Image

AFGELAST!


Route naar locatie

Image

???17 oktober 2020 - Houten

Deze datum is nog lang niet zeker, voorlopig staat het in onze agenda maar ik welke vorm en of het voor ons mogelijk is om deel te nemen is nog niet bekend
Route naar locatie

Image

???18 November 2020 - Houten

Wij wachten op verdere instructies en berichten van de desbetreffende organisaties en uiteraard op groen licht vanuit Den Haag - maar dan moet het uiteraard wel voor een ieder veilig zijn!
Route naar locatie

Meer locaties of tips

Meer locaties worden zo snel mogelijk toegevoegd, heeft u een tip voor een leuke locatie neem dan contact met ons op!

contact