Inkoop

Om een leuk en wisselend aanbod te hebben is inkoop natuurlijk van belang.

Regelmatig krijgen wij de vraag of we inkopen van particulieren en dat doen we zeker!

Ik wil modellen aanbieden/verkopen

Gebruik ons contactformulier of e-mail adres om uw aanbod te doen.

Uiteraard kopen wij e.e.a. via officiele kanalen maar de hoofdzaak zijn partijen die afkomstig zijn van particulieren, hieruit komt een leuk en wisselend aanbod naar voren.

Wat het is maakt meestal niet uit, wij houden van variatie en een wisselend aanbod, u mag dus alles aanbieden waar u vanaf wilt en wij kijken graag of het voor ons interessant is.

Een reactie krijg u altijd, om een goed aanbod te doen is informatie natuurlijk handig, een lijst met modellen die u aanbied of bijvoorbeeld enkele foto's geven meestal een goed idee maar vermeld er eventueel ook bij of u de verpakkingen er nog bij hebt want ook dat is van belang in de bepaling van de waarde

Uiteraard is het idee achter inkoop dat wij er wat op kunnen verdienen, het voordeel voor u is dat u een hele partij in 1 keer kwijt bent zonder er moeite voor te hoeven doen ten opzichte van losse verkoop wat het nodige werk vereist en veel tijd/geduld kost.

Een aanbod doet u altijd vrijblijvend, geef aan wat u hebt, waar het staat (zodat wij weten waar het opgehaald moet worden) en welke prijs u in gedachte hebt. Meestal komen we er samen wel uit!

Image