Jurisiche Informatie

Ugh... Tja... Het is nu eenmaal verplicht deze zaken op de site te gooien dus bij deze dan maar

Image

Cookies

We lusten ze graag maar gebruiken ze niet, een website als deze is prima te bouwen zonder cookies en zo hoeven we u ook niet lastig te vallen met verzoeken om toestemming om ze te plaatsen.

Image

Privacy

Privacy is belangrijk, wij vragen alleen om uw gegevens wanneer dit nodig is en slaan deze slechts op gedurende de tijd dat dit nodig is. Wanneer wij uw vraag, bestelling of wat dan ook hebben afgehandeld worden uw gegevens weer vergeten door ons systeem. Uw gegevens delen wij absoluut niet met derden (uitgezonderd de gegevens die de vervoerder nodig heeft om een bestelling te bezorgen uiteraard).

Image

Betaling

Betaling van uw bestellingen geschied vooraf of op het moment van ophalen, wij accepteren uitsluitend: iBan (internationale bankoverschrijving), PIN, Maestro, Vpay, Creditcard, Mastercard, Visa, American Express, Apple Pay, iDeal, Contant in EUR/USD/GBP/SEK, Paypal, Revolut of Skrill - wij brengen voor betalingen geen extra kosten in rekening - voor PIN (Maestro of VPay) en Creditcard (Mastercard, Visa of American Express) is de minimale transactie 1 EUR

Image

Millieu

Wij doen ons best om zo millieuvriendelijk te zijn, zo sturen wij (tenzij u het verzoekt) geen papieren pakbon of factuur en verpakken wij zoveel mogelijk met hergebruikt materiaal. Een groot deel van onze dozen komen van een schoenenwinkel, shoendozen zijn voor ons een goede maat en zo krijgen deze een 2e leven, als opvulling wordt zoveel mogelijk oud-krantenpapier gebruikt om zo ook dat een 2e leven te geven. Al deze materialen kunt u bij het oud papier gooien. We moeten er echter wel voor zorgen dat uw modellen goed overkomen, daardoor ontkomen wij er niet aan om bijv. noppenfolie te gebruiken - dit kan bij het plastic afval worden gedeponeerd.
Om modellen mooi te houden op markten en beurzen verpakken wij deze in een plastic doosje, indien u hier geen prijs op stelt kunt u het doosje bij ons achterlaten of bij uw bestelling doorgeven dat u er geen prijs op stelt dit te ontvangen - zo kunnen wij de doosjes hergebruiken voor nieuwe modellen.

Image

Foto's en afbeeldingen

Productfoto's zijn zelf altijd eigen foto's of foto's aangeleverd door de leverancier/producent - deze foto's mogen niet zonder toestemming door derden gebruikt worden.
Sommige afbeeldingen op de website komen van derden, deze worden gebruikt onder commerciele licentie of vrije licentie via respectabele leveranciers van stock-afbeeldingen - voor gebruik van deze afbeeldingen zult u zelf een licentie af moeten sluiten en wij zijn hierin geen partij.

Image

Verzending

Bestellingen worden doorgaands met 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden tenzij anders is overeengekomen/aangegeven - is het een cadeau en wilt u het zeker op tijd binnen hebben geef dit dan aan dan houden wij er rekening mee. Wij verzenden uitsluitend via DHL, FedEx of PostNL. Pakketten worden ingepakt op een zorgvuldige wijze, in een stevige doos opgevuld met ruim beschermend materiaal - op een wijze zoals wij het zelf ook zouden willen ontvangen.
Bestellingen met een waarde van EUR 150.00 of hoger worden gratis verzekerd verzonden, voor bestellingen met een lagere waarde kunt u tegen betaling van EUR 1,50 per pakket een verzekering afsluiten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade of verlies bij onverzekerde zendingen.
Om het millieu zo min mogelijk te belasten wordt er voor verzending zoveel mogelijk gebruik gemaakt van reeds gebruikte verpakkingsmaterialen, zo gebruiken wij bijvoorbeeld veel schoenendozen om te verzenden - deze komen van een locale schoenenhandel waar ze anders weggegooid zouden worden.

Image

UniqueFinds.nl

Uniquefinds.nl en UniqueFinds AB, Statutair gevestigd te Linkoping, Sverige - zijn bedrijven van Fused Giftshop Pty. Ltd. St. Hellier, Jersey - Onderdeel van JEC International Investments, Risk Management and Consulting LLC te New York City, United States.
Voor afhaal wordt gebruik gemaakt van een privaat adres te Papendrecht dat geen onderdeel van de onderneming is. Wij hebben geen winkel of showroom, uitsluitend markten/beurzen en online

UniqueFinds is ontstaan als hobby project en dat is het nog altijd, ik vind het leuk om in modellen te handelen maar doe dit niet full-time, vandaar bijvoorbeeld ook geen openbaar telefoonnr. hoewel enkele regelmatige klanten mijn nummer wel hebben. Handelsinschrijving is verplicht voor bepaalde beurzen/braderieen waar wij aan deelnemen en is online ook handig om gedoe met instanties te voorkomen - vandaar deze inschrijvingen en professionalteit maar ondanks dit alles blijft het een uit de hand gelopen hobby van een mede-verzamelaar!

Image

Retouren en Annuleren

Standaard accepteren wij geen retouren, dit gaat alleen in overleg. Omdat ons aanbod een uniek aanbod aan collectibles en curiosa betreft zijn wij wettelijk ook niet verpicht zaken retour te nemen. Tevredenheid van onze klanten vinden wij echter belangrijk dus schroom niet om contact met ons op te nemen in het geval u niet geheel tevreden bent, in overleg is er veel mogelijk.
Annuleren kan tot het moment van verzending kostenloos, is uw order reeds verzonden dan is annulering helaas niet meer mogelijk.

Image

Toepasselijkheid

Op alle contacten en bestellingen die bij ons worden gedaan zijn deze voorwaarvan van toepassing, middels het plaatsen van een bestelling gaat u hiermee akkoord. Alle voorwaarden staan op deze pagina vermeld, er zijn geen verstopte kleine lettertjes

Image

Toepasselijk recht

Het is ons streven om iedereen tevreden te hebben, contact is daarbij erg belangrijk. Is er dus iets dat volgens u niet correct is neem dan contact op en normaal gesproken komen we er dan wel uit. Desondanks zijn wij hetvolgende verplicht te vermelden. In geval van niet oplosbare geschillen volgen wij, conform Europese Wet- en Regelgeving, het recht zoals van toepassing in onze statutaire zetel, dit betekend dat op alle zaken het Zweeds recht van toepassing is en u zich kunt wenden tot de rechtbank in Linkoping, Zweden.

Image

Kleine lettertjes

Kleine lettertjes daar doen we niet aan, is iets u onduidelijk of ziet u verbeterpunten, neem contact op en we bespreken het graag met u.